Arranquen a Alzira les Festes de Sant Antoni

0
1059
Sant Antoni és una festa molt arrelada a Alzira
Sant Antoni és una festa molt arrelada a Alzira

Les Festes de Sant Antoni arranquen demà a Alzira amb l’obertura del dosser ubicat tradicionalment al carrer Hort dels Frares nº 33. Li seguirà el dissabte una atracció infantil a la Plaça Major a partir de les 11:30 h, i a la nit hi ha programat ball al restaurant de La Masia amb entrada lliure.

La festa continuarà el diumenge amb yna exhibició canina d’Agility, mentre el dimarta es cremarà a la plaça Major la Foguera a les 9 de la nit després d’una mascletà. Per al dissabte 20 de gener està programada la processó dels animals després de la despertà matinal i la missa vespertina en la parròquia de Sant Joan Baptista.

Al dissabte següent dia 27 està programada la plantació d’arbres i les festes culminaran enguany amb la XXVII edició del Dia de la Bicicleta el 28 de gener.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here