El PP critica al govern d’Alzira per incrementar en «14 punts» el capítol de Personal

0
623
Enrique Lahuerta i Elena Bastidas este migdia
Enrique Lahuerta i Elena Bastidas este migdia

Bastidas: «Hi han 11 alcaldes per a 11 projectes municipals»

Cal reduir la càrrega fiscal fins el que permet la llei

El PP d’Alzira ha criticat hui els pressupostos municipals elaborats pel govern per al 2018 donat que el capítol de Personal s’ha incrementat «en 14 punts» respecte a l’anterior legislatura y significar el 46% dels 38,2 milions d’euros dels contes municipals que s’aprovaran en el plenari d’esta vesprada, segons la regidora popular Elena Bastidas

«Hi han 11 alcaldes per a 11 projectes», «és el pressupost del silenci d’una legislatura gris que provoca frustració en la ciutadania» i «les promeses més importants del tripartit no s’han vist reflexades ni en aquest ni en els anteriors pressupostos» són algunes de les nombroses crítiques realitzades per l’exalcaldesa cap el govern d’esquerres que encapçala Diego Gómez.

Incompliments del tripartit

Bastidas ha recordat a Compromís, PSPV i EUPV els seus incumpliments com els 426 euros promesos pels socialistes per a les famílies necessitades, la gratuïtat total dels servicis públics i les insuficients polítiques socials enllestides durant esta legislatura. I per contra han lamentat l’elevat increment per a les distintes festes locals.

D’altra banda han presentat una bateria de propostes que sumen uns 200.000 euros, entre les que destaca una partida per a sustituir el fibrociment de la teulada de les instal.lacions d’ADISPAC. Fins i tot la regidora popular considera que els tres partits que conformen l’equip de govern local; «viu de la renda que va deixar el govern popular i de la nostra bona gestió». A més ha censurat que que «no hagen incorporat cap projecte que puga fer de motor de la ciutat».

Compra de voluntats

Per la seua part el regidor popular Enrique Lahuerta, responsable de l’àrea d’Hisenda en l’anterior legislatura, qualificà els pressupostos com «irreals, poc transparents i de «fer polítiques que compren voluntats», a més de «no haver reduït la càrrega fiscal tot el que permet la llei».

Lahuerta ha elogiat el conveni amb la consellera de Políques Inclusives de la Generalitat Mónica Oltra que suposa un estalvi superior als 2 milions d’euros en fer-se càrrec de les residències de persones majors, però al matgeix temps ha censurat que este estalvi «no s’ha destinat esclusivament a polítiques socials». I ha insistit en «l’augment desmesurat» de la partida de Gastos de Personal que supera els 17 milions d’euros en haver-se incrementat al voltant de 800.000 euros.

Els dos regidors del Grup Municipal Popular «no» entenen que el govern local haja creat una brigada forestal per vigilar les muntanyes del terme i no faça el mateix amb els camps alzirenys.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here