Els comerços d’Alzira esperen que les rebaixes superen les vendes estabilitzades de Nadal

0
555
Primer dia de rebaixes en Alzira
Primer dia de rebaixes en Alzira

Rebaixes 18 perez galdos Rebaixes 18 avdaIMG_2441 IMG_2444 IMG_2445

rebaixes 18 avda 2

«La gent s’espera a que arriben les rebaixes» assegura el veterà comerciant d’Alzira, Salva Hidalgo després que les vendes «s’hagen estabilitzat» els dos últims nadals

La majoria dels comerços consultats per Riberaexpress coincidixen en que han venut en la campanya de Nadal i Reis «per l’estil que l’any passat» encara que hi han botiguers que tot i coincidir en el mateix carrer, Benito Pérez Galdós, bé han incrementat les vendes en un 20%, bé consideren que han baixat prop del 30%.

Perdut el 40% de quota de mercat 

Hidalgo recorda que amb la crisi que arrancà tot just fa 10 anys «el comerç local ha perdut un 40% de quota en benefici de les gran superfícies que han seduït a la gent jove». Així este reconegut botiguer, propietari de «Camarena» a la Plaça Major i de «Metro» a l’Avinguda Sants Patrons, reflexiona recordant que «ara hi han en Alzira moltes menys botigues», en sobreviure «aquelles que portem molts anys en el sector amb una bona relació preu-qualitat», així com també «els que no paguem lloguer».

I advertis que els nous comerços «tenen complicat sobreviure» en les condicions actualsdavant la forta competència de les grans superfícies. L’especialització junt les marques de prestigi sembla ser requisits indispensables per poder competir amb els centres comercials.

Rebaixens fins el 60%

Salva Hidalgo i altres comerciants confien en millorar les vendes en estes rebaixes, tal i com va ocòrrer en les de 2017 que «funcionaren prou bé», entre altres coses perquè este periode coincidix amb l’arribada del fred, que cada s’endarrerix un poc més.

Cal dir que enguany algunes tendes han anticipat en una setmana o varios dies els descomptes i rebaixes per tal d’atraure als client de cara a la festivitat dels Reis Mags. Les rebaixes d’enguany solen ser prou agressives i van des del 10% al 60%, essent prou nombroses les que han disminuït els preus habituals en un 50%.

Riberaexpress  

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here