El programa Unisocietat presenta la pròxima setmana una nova conferència a Alzira

0
531

Unisocietat gener 18Dins del programa Unisocietat, el dimarts 16 de gener de 2018, a les 19:00 hores, en la Casa de la Cultura d’Alzira, es realitzarà la conferència, oberta a tot el públic en general, «Sexe, drogues i neurones», a càrrec del professor Enrique Lanuza Navarro, de la Universitat de València.

El programa UNIVERSITAT I SOCIETAT és una iniciativa conjunta de l’Ajuntament d’Alzira amb la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, que oferix formació multidisciplinar bàsica a persones de 30 anys o més, residents al municipi i la comarca de la Ribera Alta, que tinguen inquietud per aprendre i motivació per la cultura.

Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància, vol destacar que “l’educació és important a qualsevol edat, enriquir-se d’informació, coneixements i experiències és una de les assignatures més importants de la vida de tots, i amb el programa d’Unisocietat posen en valor la formació contínua per als adults amb ganes de continuar connectats amb l’educació”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here