Alzira amplia un mes els contractes dels treballadors agrícoles del SEPE

0
439

Neteja Sepe agricolaL’Ajuntament d’Alzira a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, ha ampliat el període de contractació dels treballadors desocupats agraris que entraren el passat mes de desembre, dins el marc dels convenis de col·laboració del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), per a l’excució de l’obra de millores per al desenvolupament rural d’Alzira.

L’Ajuntament d’ Alzira, a través del programa de Foment d’Ocupació Agrària, invertirà 20.857 euros més en la ciutat, dins el marc dels convenis de col·laboració del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) amb les corporacions locals. Cal dir que ja enguany la quantitat total ha ascendit a 186.622 euros, que ha permés contractar a 81 treballadores i treballadors amb dos mesos de contracte.

Segons explica Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic i Treball: “es tracta de projectes per a pal·liar la desocupació agrícola eventual, per a garantir als treballadors del Sistema Especial Agrari un complement de renda amb Plans Especials d’Ocupació. A través d’aquestes actuacions, d’encarregats, capatassos i peons agrícoles, es pretén la millora del drenatge de llits, adequació de camins rurals o parcel·les municipals, millora d’espais ambientals, etc.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here