«Recordes» un nou grup de la Ribera destinat a rendir tribut al pop-rock dels anys 80 i 90

0
711

Recordes grup 2Recordes grup 1Recordes actuantRecordes promo grup«Recordes» és un grup de tribut composat per músics quasi tots riberencs que va nàixer a esta comarca fa any i mig i que canten un ample repertori de cançons dels 80 i 90, bàsicament melodies de pop-rock nacional de grups i cantants com Loquillo, El Último de la Fila, Duncan Dhu, Seguridad Social i Los Secretos entre d’altres.

Es tracta d’un conjunt prou novel que es va presentar durant l’estiu de 2016 a Alberic per a fer un total de nou actuacions l’any passat en municipis com València, l’Alcúdia, Catadau, Benimodo i d’altres.

Acord amb Paelles Galbis

Per al 2018 ja tenen previst algunes actuacions gràcies a «un acord de col.laboració amb Paelles Galbis» segons conta a Riberaexpress, Toni Parisi, un guitarrista rítmic català afincat a Benimodo. Junt a ell composen Recordes; Bienve Cuevas, un guitarrista solista de València, Ivan Coll baixista de Carcaixent, Claudio Auvieux, bateria d’Algemesí i el cantant de Sollana, Pedro Fraga.

Toni ens comenta que el grup es troba «obert a trobar representant» donat que «no tenim contracte amb cap representant en exclusiva».

40 temes en tres hores 

Assagen en les sales Orion de València, un repertori de 40 temes que els permet allargar fins les tres hores les seues actuacions. L’empresa de sò que treballa amb ells és Shopping Pro Audiovisuals Xàtiva i la filosofia de Records, és la mateixa de Sabina, «que la gent ho passe bé».

Un lloc talismà per al novel grup de la Ribera és la Cafeteria-Bar Pita Pita de l’Alcúdia, on han protagonitzat tres concerts, ú d’ells per commemorar el dotzé aniversari d’este popular comerç gastronòmic alcudienc.

A Benimodo per amor

Toni Parisi, que arribà a Benimodo fa 10 anys per amor, havia abandonat la música a primers de segle però el regal d’una guitarra acústica que li feia la seua parella li va remoure el cuquet a este músic-informàtic procedent de la terra del cava a la comarca del Penedés on practicava el rock català en el grup Los Yuyus.

«Era un projecte que perseguia varios anys» comenta amb satisfacció en el despatx d’Alziven a Alzira, on li tira un cable a Jaime Rossell per a la promoció de la seua nova plataforma de serveis.

Recordes: gruporecordes@gmail.com / https://www.facebook.com/GrupoRecordes/?ref=bookmarks

Alziservicios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here