Milers de xiquets omplin els carrers d’Alzira davant l’arribada dels Reis Mags d’Orient

0
858
El rei Baltasar en una espectacular carrossa
El rei Baltasar en una espectacular carrossa
Baltasar Melcior i Gaspar en Alzira
Baltasar Melcior i Gaspar en Alzira
Baltasar Melcior i Gaspar en Alzira
Baltasar Melcior i Gaspar en Alzira

reis mags 18 vehicle Melcior reis mags avda tres reis mags gaspar asil 18

L'alcalde i la vicealcaldessa donant la benvinguda als reis
L’alcalde i la vicealcaldessa donant la benvinguda als reis

reis mags cavalca public espec reis mags cavalcada Melcior llegint reis mags cavalcada xiqueta i mare reis mags cavalcada foc 1 Reis Mags cavalcada Juan Santa Reis mags cavalcada FMI

Milers de xiquets i xiquetes han omplit de gom a gom el recorregut de la Cavalcada dels Reis Mags a Alzira on Melcior Gaspar i Baltasar han arribat amb carrosses plenes de regals caramels i confeti.

El sèquit reial ha estat conformat per unes 300 persones i 100 tambors que han fet molt divertida la desfilada que culminava en la Plaça del Regne. Allí esperaven als menuts el Mags amb l’espectacle musical de Dani Miquel que han fet cantar i ballar a peres i fills.

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez i la vicealcaldessa Isabel Aguilar han entregat la clau de la ciutat als reis perquè esta nit puguen entrar en totes les cases i vivendes de la ciutat.

Un castell de focs d’artifici ha posat el punt i final a una cavalcada màgica que ha agradat a menuts i majors per la seua espectacularitat.

Prèviament, com cada 5 de gener, abans de realitzar la cavalcada pels carrers de la ciutat, visitaren l’Hogar Teresa Jornet, la residència municipal Guerriller Romeu,  la residència Solimar, i la planta de hospitalització pediàtrica de l’Hospital Universitari de la Ribera.
L’objectiu, una vegada més, traslladar l’alegria i la màgia tant als majors com a les més menudes i els més menuts d’Alzira.
Les seues majestats han estat acompanyats al llarg de les seues visites per Diego Gómez, alcalde d’Alzira; Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes; Aida Ginestar, regidora de Cultura i Sara Garés, regidora de Seguretat.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here