Alzira ha oferit els terrenys a la Generalitat per a canviar l’ubicació del Parc de Bombers

0
1064
Bernat Mascarell
Bernat Mascarell
L'actual parc de bombers
L’actual parc de bombers

L’Ajuntament d’Alzira ha oferit terrenys tant a la Generalitat com al Consorci Provincial de Bombers en uns terrenys municipals entre el Torretxó i l’Alquerieta per traslladar junt el futur retén de la Policia Local, el Parc Comarcal de Bombers que actualment es troba en una zona inundable.

El parc de bombers s'ubicarà junt el retén policial
El parc de bombers s’ubicarà junt el retén policial

Així ho ha confirmat a Riberaexpress l’alcalde Diego Gómez, arran la petició formulada per Bernardo Mascarell, cap del parc durant els últims 35 anys en el plenari del 30 de desembre on va recollir la insígnia d’or que premiava la important tasca del parc.

Mascarell va insistir durant la seua reivindicativa intervenció en la necessitat de traslladar les actuals instal.lacions del parc ubicades en el Polígon Industrial del Mercat d’Abastos en ser una zona fàcilment inundable.

Així l’equip de govern espera que bé la Generalitat, mitjançant l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a Emergències, bé la Diputació a la que pertany el Consorci Provincial de Bombers, accepten l’oferta per tal que construisquen el nou parc tot just al costat de la parcel.la on estan alçant-se les noves dependències policials que contaran amb un heliport.

Estes obres avancen a bon ritme i podrien estar culminades al llarg del 2019.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here