Alzira farà demà per primera vegada un homenatge a Jaume I en la plaça Major de la ciutat

0
929
Acte cívic de l'any passat
Acte cívic de l’any passat

Este 30 de desembre vespra de Sant Silvestre es commemora el 775 aniversari de l’entrada de Jaume I a Alzira

Després l’acte cívic s’imposaran les insígnies d’or al Saló Noble de la Casa Consistorial

Demà dissabte 30 de desembre de 2017 se celebrarà un acte cívic de commemoració de l’entrada del rei Jaume I a la ciutat d’Alzira, al qual invita l’alcalde a «unir-vos i participar per fer d’esta efemèride una celebració ciutadana de tots i totes els alzirenys i alzirenyes».

La susdita celebració començarà a les 18 hores, a la porta de l’Ajuntament, amb la baixada de la senyera de la ciutat des del balcó del Saló Noble. A continuació, l’acte cívic recorrerà l’itinerari següent: Ajuntament – c/ Sant Roc – pl. Constitució – c/ Major Santa Caterina – c/ Correus – pl. Major, on es farà un homenatge al rei Jaume I i a la nostra senyera i actuarà la Colla Les Raboses.

A continuació, seguirà la processó per c/ Calderón de la Barca – casalicis – av. Sants Patrons – pl. del Regne – pl. del Mercat (muralles) on hi actuarà la Banda Jove de la Societat Musical d’Alzira.

En acabar l’homenatge, per avinguda Lluis Suñer i pl Sufragi es tornarà a L’Ajuntament on se celebrarà a les 19.30h el plenari institucional d’imposició de les Insígnies d’Or de la Ciutat, que enguany s’han concedit a l’artista Elena Negueroles, l’empresari Vicente Ferrer, l’esportista Facundo Botija, el Parc Comarcal de Bombers I l’Associació de Familiars de malats amb Alzheimer (AFA).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here