Alzira incorpora altres 8 treballadors amb dos programes subvencionats pel Servef

0
771

idea huit nous treballadorsLa subvenció per als programes Emcorp i Emcord, suma un import total de 138.000 euros

 

IDEA i la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus han donat hui la benvinguda a les 8 persones que han sigut contractades per l’Ajuntament gràcies els programes Emcorp i Emcord, subvencionats pel Servef amb un import total de 138.000 euros. Aquests programes tenen com objectiu afavorir el accés al mercat laboral de col·lectius vulnerables (exclusió social, aturats de llarga duració…) en distints departaments municipals.  Aquesta acció donarà una oportunitat laboral, durant sis mesos, a jornada completa, a persones amb dificultats d’ocupabilitat.

En declaracions del regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, Ivan Martínez: “un dels objectius d’aquest equip de govern és potenciar programes d’aquest tipus, que promouen i generen ocupació, ja que patim una situació d’atur greu. Aquesta és una iniciativa pensada especialment per a aturats/des de llarga durada que es troben en situació de vulnerabilitat. Des de l’Ajuntament d’Alzira s’està fent un esforç important per potenciar els programes de treball”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here