El Juvenil A del Carcaixent aspira a pujar esta temporada a categoria nacional

0
1717
El tècnic Ico aporta la seua notable experiència
El tècnic Ico aporta la seua notable experiència
L'afició també aporta el seu granet d'arena
L’afició també aporta el seu granet d’arena
Celebrant un dels nombrosos gols anotats
Celebrant un dels nombrosos gols anotats
Plantilla del Juvenil A
Plantilla del Juvenil A

L’equip entrenat per Ico mostra una gran regularitat

A tan sols dies per a acabar amb aquest any 2017 i donar la benvinguda a l´any 2018, el Juvenil “A” de la UD Carcaixent, es situa tercer amb 27 punts de la lliga del grup3 de Preferent. l´equip dirigit per Francisco José López Navarro (Ico), David Cerdà Albiñana i Rubén Bello Lorente ha guanyat 8 partits de 14 possibles, empatat 3 i perdut altres 3.

A base de constància, regularitat i treball, els jugadors han aconseguit una cosa impensable a principi de temporada: lluitar per l’ascens a categoria nacional, i perquè no,al títol. És veritat,que sols porten 14 jornades de les 37 que es jugaran aquesta temporada, però ja s´han medit a quasi tots els equips que es situen per dalt de la classificació. Els equips que li queden per a finalitzar aquesta primera volta del campionat són el Dènia “B”, l´Alginet “A” i el Ciutat de Benidorm “B”.

Generació d’or

Una generació d´or la UD Carcaixent ha tingut sempre moments bons i moment sno tan bons, però tot el que ha fet la generació de l’any 98, 99 i 2000 ha sigut increïble. La temporada 2011/2012 quedaren primers de liga de la categoria infantil, la següent temporada tornaren a quedar primers sense perdre cap partit en tota la temporada i a més a més guanyaren el torneig “Campió de Campions” on participaven tots els que havien queda tprimers de la categoria infantil. La temporada 2013/2014, ja com a cadets, ascendiren el Cadet a 1ª Regional en l´última jornada de lliga. A la temporada 2014/2015 canviaren les coses al principi, ja que agafà l´equip un entrenador nou. A falta de 8 jornades de lliga, l´equip es situava en zones de descens per lo que canviaren l´entrenador per agafar-lo de nou Àngel Gimeno, el tècnic que va fer pujar a l´equip, i aleshores quedaren en 6ª posició.

La temporada 2015/2016 va ser un poc decepcionant perquè es quedaren a 5 punts de poder pujar a la categoria de Preferent. Va ser la següent temporada, la 2016/2017,alcà- rrec de rubén estrada, la que pujarenacategoria Preferent. Va ser una lliga molt apretada i disputada.

Plantilla

El Juvenil “A” compta amb una plantilla de 17 jugadors; es tracta d´una plantilla reduïda però efi caç, ja que per desgràcia sempre hi ha algun jugador lesionat o sancionat. Eficaç perquè els jugadors restants rendeixen al màxim. En la porteria sols té un guardameta, l’alzireny Fillol, però es multiplica per 10 quan es posa davall els pals, ja que es tracta d´un porter d´unes característiques descomunals.

Defensa

La defensa està ben coberta per Enric, ràpid i amb molt bona eixida de baló, Salva, el capità de l´equip, agressiu i contundent en les jugades, i Adri, amb molt bon desplaçament de baló i decisiu en molts talls de pilota. Els laterals són per a Niko, Iván i Alejandro; Niko, és un jugador amb molta calma que sempre trau el baló molt fàcil des de darrere i gaudix d’un gran recorregut. Iván és una“bala”pel lateral dret,té un regat impressionant i va molt bé de cap i Alejandro, l´únic esquerrà del equip, té molta qualitat fa canvis de xoc molt precisos i treballa molt en defensa.

Mitja

En el centre del camp estan Dani, Victor, Álvaro, Alexandre i Tudela. Dani, la pausa del equip s´encarrega de crear amb facilitat el joc del Carcaixent demanant el baló constantment. Victor, és el pulmó de l´equip, l´encarregat de destruir el joc rival i tirar l´equip avant en els moments més dèbils; Álvaro, el fitxatxe d´enguany combina a la perfecció amb tots els companys i regateja als rivals amb molta facilitat. Alexandre és l´encarregat d´iniciar les jugades d´atac amb velocitat iamb molt bona visió de joc,i per últim,Tudela és un jugador amb un qualitat impressionant i molt de gol, que s´incorpora molt bé a l´àrea rival.

Davantera

Les bandes són per a Santo, Oliver i Jorge; Santo és la velocitat personificada i un jugador molt treballador; Oliver, la pedra i el golejador de l´equip, amb una força descomunal i amb un remat espectacular i Jorge el jugador que aporta energia i desplegament per la banda, posant uns centres magnífics. Per últim a la davantera estan Pato, el menut de l´equip, agressiu a l´hora de pressionar i amb desmarcs billants, a més de Marc, que s´ofereix molt bé i que té unapotencia i un remat espectacular.

ALEXANDRE PERIS

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here