Alzira negocia amb la Mancomunitat la instal.lació d’un refugi d’animals

0
1198
Lacua busca família adoptiva per a esta gosseta
Lacua busca família adoptiva per a esta gosseta

Lacua refugiL’Ajuntament d’Alzira ha oferit els terrenys de l’antiga «Gossera» ubicada en les rodalies de la central d’Iberdrola, en la negociació que manté amb las Mancomunitat de la Ribera Alta per instal.lar una refugi animal de caire comarcal.

Segons l’alcalde Diego Gómez «falta perfilar les condicions» encara que el model podria ser el de la Mancomunitat de l’Horta Nord, que funciona amb ajudes oficials i en la que intervenen associacions de defensa dels animals com la local Lacua, a més de voluntaris.

Important inversió

Gómez ha declarat a Riberaexpress que esta iniciativa «suposarà una important inversió» i a més el manteniment del refugi «serà prou elevat», per aixó pretén implicar a la Mancomunitat i a altres administracions en ser una proposta de caire comarcal.

La defensora dels animals i artista alzirenya Elena Negueroles va revelar la pasada setmana la seua voluntat de donar «suport» a esta iniciativa durant l’acte d’inauguració del monument als animals abandonats que es troba a la Plaça de la Constitució d’Alzira.

D’altra banda Lacua ha encetat hui una campanya destinada a l’adopció d’un total de 60 mascotes i per això han montat un punt d’informació en la Plaça del Mercat d’Alzira. Sembla que la gosseta, Ena, serà la primera en gaudir d’una família acollidora.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here