El Nítida Alzira organitza el II Trofeu Juan Beteta

0
927

Nitida alzira homenatge BETETAEl partit d’aquesta segona edició enfrontarà a l’equip Braulio Correal i a la Selecció Valenciana sub-19

 

El Palau d’Esports d’Alzira acollirà divendres 29 de desembre la II edició del Trofeu Juan Beteta. Un encontre solidari que enfrontarà al Nítida Alzira Futbol Sala, actual líder del grup XIV de la 3a Divisió, i a la Selecció Valenciana sub-19. La cita començarà a les 20 hores i la recaptació anirà destinada a l’Associació Comarcal Pro-Discapacitats (PROSUB).

Per a la selecció autonòmica de Francisco J. Aguilar, la cita servirà per a ultimar detalls de cara a la Fase Prèvia del Campionat d’Espanya que es disputarà en San Sebastián. Per altra banda, els alzirenys podran mantenir el ritme de joc durant les vacances nadalenques per tal de començar 2018 amb el mateix nivell.

D’aquesta manera el club alzireny continua nodrint el seu objectiu de fusionar l’activitat esportiva amb altres àmbits, en aquest cas l’apartat social. El donatiu es destinarà a PROSUB, una entitat amb la qual l’Alzira Futbol Sala manté una bona i estreta relació.

Els tiquets es podran adquirir dimarts 26 i dijous 28 en les oficines del Fontana Mogort a partir de les 17 hores. També estaran disponibles en PROSUB i en la Peña Madridista Juan Beteta durant la setmana, i en les taquilles del pavelló en la prèvia de l’encontre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here