Associació de Jubilats i Pensionistes El Júcar d’Alzira complix 25 anys amb 1.300 socis

0
1527
Enrique Ribera amb socies a la porta de la seu
Enrique Ribera amb socies a la porta de la seu

El Jucar aparells gim El Jucar iaios El Jucar dones bar

El Jucar gimnastica El Jucar jugant cartes

El Jucar façana gent

Organitza nombroses activitats i viatges per Espany i Europa al llarg de l’any

L’Associació de Pensionistes i Tercera Edat «El Júcar» farà 25 anys en 2018, un quart de segle en el que ha acumulat un total de 1.300 socis

L’Ajuntament d’Alzira els va cedir, en 1.995, la planta baixa i altres dependències en la segona planta de l’edifici de La Parrilla, instal.lacions on esta entitat presta distints servicis com gimnàstica de recuperació, perruqueria i podologia.

Al capdavant d’esta reconeguda associació de persones majors es troba Enrique Ribera que es mostra «satisfet» de l’acord amb l’Ajuntament; «estem molt agraïts davant les atencions que tenen amb nosaltres i en especial amb el regidor Fernando Pascual per considerar les nostres peticions».

La instal.lació recent del Cefire, que ocupa tota la primera planta, va fer que el consistori, d’acord amb l’entitat, traslladara a la segona planta algunes dependències com la sala destinada a gimnàstica.

Portes automàtiques

Ara, El Júcar ha demanat la sustitució de les actuals portes per unes automàtiques que facilitaran l’accés de les persones que presenten dificultats amb la seua mobilitat; «confiem en que l’Ajuntament ens ajude i que els Reis Mags ens les porten» declara els president a Riberaexpress, mentre en companyia d’altres directius entrega la cistella de Nadal a una llarga cua de socis.

Ribera explicar les nombroses activitats que fan a este ample llar de pensionistes i jubilats; des de viatges per Espanya i Europa als servicis de perruqueria, podologia i gimnàstica així com els balls i sopars dels dissabtes i les activitats del dia del patró L’Àngel Custodi «amb un dinar pràcticament gratuït per a tots els associats».

15 euros anuals

Que en la porta d’entrada fique «reservat el dret d’admissió» ho argumenta el president en que «entren persones no associades als WC i solen causar desperfectes». Ser soci «és molt econòmic» assegura Ribera, «fins ara es pagava 12 euros i acabem de pujar la quota a 15 euros anuals».

Els nombrosos socis utilitzen el local per a jugar a cartes i a les dames, per esmorçar i dinar junts i per fer animades tertúlies on solen comentar l’actualitat local, autonòmica i nacional, a més de  les seues problemàtiques personals.

«Tenim moltes ganes de treballar i viure» esmenta Enrique Ribera en un local ple de gom a gom i de vida on l’Associació de Jubilats i Pensionistes El Júcar gaudirà el pròxim any de les noces d’argent.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here