Maria Dalmau substitueix a Vicente González com a regidora de Ciutadans per Alberic

0
1068
Maria Dalmau
Maria Dalmau

María Dalmau ja és regidora de l’Ajuntament d’Alberic. Es va confirmar en l’últim plenari municipal, en el qual el fins ara regidor d’Esports, Vicente González, va presentar la seua dimissió després d’al·legar incompatibilitats amb les seues trajectòries professional i laboral, a més d’assumptes personals. María Dalmau és tècnica en Farmàcia, treballa en el municipi i accedeix a la seua funció de regidora com a integrant de la formació Ciutadans per Alberic, que governa en coalició amb el PSPV-PSOE.

Per la seua banda, la regidoria esportiva l’assumeix l’alcalde, Toño Carratalá. “Formar part de l’ajuntament i poder treballar pels meus veïns i veïnes ha sigut una de les experiències més boniques de la meua vida i per açò només puc que donar les gràcies a Ciutadans per Alberic i en concret a l’alcalde, Toño Carratalá, per donar-me l’oportunitat. En el món de la docència s’obrin ara moltes portes per la consecució de diversos processos d’oposicions i considere que he de centrar-me en eixe aspecte de la meua vida perquè està en joc el meu futur. És per açò que presente la dimissió després de dos anys i mig de dur treball en el qual he cercat, sobretot, que les organitzacions i els esportistes d’Alberic se sentiren abrigallats pel consistori, que considera que són part essencial del bon funcionament de la localitat”, argumenta l’edil sortint, Vicente González.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here