Les obres de la segona fase de Pérez Galdós començaran en abril i les d’Hort dels Frares en juliol

0
580
Segon tram de Pérez Galdós
Segon tram de Pérez Galdós
Hort dels Frares
Hort dels Frares

Després de diverses reunions per aplegar a un acord sobre la data més convenient  per a realitzar les obres de la segons fase del carrer Pérez Galdós i Hort dels Frares, l’Ajuntament d’Alzira ha decidit que millor data és a partir del 3 d’abril, una vegada finalitzades les festes de Falles i Setmana Santa.

Les obres que es realitzaran al carrer Pérez Galdós, començaran a l’altura de l’encreuament amb el carrer Reis Catòlics, fins el creuament amb el carrer Francisco Arbona. El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, es va reunir en el matí d’ahir dimecres, amb la directiva de la falla Camí Nou per tal de mostrar-los el nou projecte que inclou emplaçament de mobiliari i paviment ignífug, a l’emplaçament del monument de la falla, i que a més cap la possibilitat que el monument infantil haja de canviar d’ubicació per a les falles de 2019, degut a la reurbanització del carrer Pérez Galdós.

“La decisió de començar les obres de la segona fase del carrer Pérez Galdós a principi d’abril no és una altra que ocasionar les mínimes molèsties, tant a la ciutadanía com als fallers i confrares. Encara que la durada de les obres està estimada siga de dos mesos, si hi apareguera algun inconvenient en les obres, no tindriem la garantia que estigueren finalitzades abans de falles, per molts factors externs com per eixample la climatologia. I davant la falta d’acord entre els veïns i comerciants del carrer Hort dels Frares, per l’inici de les obres al seu carrer, este equip de govern va decidir que s’iniciaran una vegada finalitzades les del carrer Pérez Galdós i abans de les festes de Sant Bernat.” , segons ha declarat Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here