La terminació 155 s’esgotà ràpidament en les administracions d’Alzira que venen un 20% més de loteria

0
516
Reme Olaya Begoña Garcia i Rosa Antich
Reme Olaya Begoña Garcia i Rosa Antich

loteria adm nº 2 façana Loteria admins nº 2 cua loteria administr nº 2

La gerent de la tradicional administració de loteria nº 2 d’Alzira Begoña Garcia es mostrava hui molt satisfeta davant l’increment «d’un 20%» en les vendes de loteria per al sorteig de nadal respecte a l’any anterior. «La gent s’ha recuperat i des de l’any passat que estem incrementant les vendes encara que estem un poc lluny dels anys previs a la crisi» comentava este matí Begoña a Riberaexpress.

La terminació més demandada «que s’esgotà immediatament» ha sigut el 155 i després la gent es conformava en que el dècim finalitzara al menys en 55. Li han seguit altres terminacions clàssiques com el 69 i el 13 comenten les empleades de l’administració Reme Olaya i Rosa Antich.

El 21.917 del Pont de Ferro 

Ara bé el número complet que més demanda la seua nombrosa clientela és el 21.917 per allò de que les últimes quatre xifres coincideixen amb l’any que s’inaugurà l’emblemàtic Pont de Ferro.

La tecnologia està fent que canvien els costums a la carrera; així el 25% de les vendes ja es fa per Internet «especialment per gent jove», mentre falles, conmfraries i altres entitats «demanen cada any més dècims en lloc de paperetes en reclamar comissió les entitats bancàries que han de fer el pagament dels premis menuts».

La recuperació progressiva es nota també en que la clientela que «abans compartia el dècims, hui els adquirix ja en solitari», comenten les tres en l’Administració nº 2 d’Alzira en en un obrir i tancar d’ulls s’ha fet una notable cua de gent que aspira a aconseguir la grossa de Nadal en el sorteig de demà divendres.

Riberaexpress   

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here