Comerç i Solidaritat junts durant dos dies a Alzira

0
625

comerç i solidaritatEl 22 i 23 de desembre Comerç i Solidaritat va de la mà

Alzira, 20 de desembre de 2017.-  L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Comerç, porta endavant la campanya «Per Nadal el Comerç sona a Solidaritat», amb el lema «Per 1 bola, 1 regal».

La campanya es desenrotllarà el divendres 22 i el dissabte 23 de desembre. Podrem comprar les boles, totes amb premi, a qualsevol dels mostradors ubicats en l’àrea comercial del parc Pere Crespí, La Vila, Hort dels Frares, l’Alquenència i la zona centre, Regne i Sants Patrons.

Cinc Pares Noel seran els encarregats de vendre la «Bola de Nadal Solidària» al preu d’un euro. La recaptació anirà destinada a Creu Roja Alzira, per tal de fer possible el sopar de Cap d’Any a les famílies amb necessitats econòmiques.

Els regals s’hauran d’arreplegar en qualsevol dels comerços d’Alzira adherits a la campanya. A més, entre totes les boles s’amagarà la «Bola d’Or», premiada amb 300 euros en una Targeta d’Alzira.

Segons Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Comerç, «Un dels objectius de la campanya és impulsar la mobilitat dels consumidors dins de la ciutat i fer que coneguen altres comerços ubicats fora de les seues zones habituals de compra, ja que el premiat haurà d’arreplegar el seu regal directe a l’establiment que li indique la bola».

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here