Més de 1.000 imatges i 200 vials en el segon volum «d’Alzira Avingudes places i carrers»

0
495
Aurelià Lairón Diego Gómez i Ruben Pastor
Aurelià Lairón Diego Gómez i Ruben Pastor

Alzira avingudes places i II volum autors

El segon volum de l’obra «Alzira, Avingudes, places i carrers» recull en 320 pàgines 1.051 imatges, de 217 carrers, compresos entre les lletres G i P a més de 200 entrades bibliogràfiques.

En elles el lector trobarà les vies públiques amb la història i detalla dels seus personatges, indústries, empreses i edificis junt el patrimoni històric, cultural festiu i natural, a més de monuments, llocs d’interés, espais públics associacions, falles i festes entre d’altres.

Este important treball ha sigut presentada esta vesprada a la Casa de la Cultura pels autors; Aurelià Lairón i Ruben Pastor junt l’alcalde d’Alzira Diego Gómez.

Alzira conta amb 612 carrers i 33 barris

En la presentació s’han aportat dades interesants per als veïns de la capital de la comarca que conta amb 612 vies, 33 barris, 2 ravals, 4 dolònies, 6 urbanitzacions l’enclavament de la Garrofera i l’Entitat Local Menor de La Barraca d’Aigües Vives.

El projecte que consta de tres volums va sorgir en 2014 amb la publicació de la primera obra que comprén de la lletra A a la F i que recollia 222 vies i 923 imatges.

Mentre l’últim i definitiu volum es contemplaran tots aquells vials que van de la R a la X i que inclourà un plànol de localització i un índex general de les avingudes, places i carreres de la ciutat perquè els lectors puguen localitzar ràpidament el volum i la pàgina on es troba cadascú dels vials.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here