Alzira fomenta l’ús del valencià a les compres nadalenques

0
620
Aida Ginestar i Diego Gómez
Aida Ginestar i Diego Gómez

Alzira fomenta l’ús del valencià a les compres nadalenques

 

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la regidora de Cultura, Aida Ginestar, han començat este matí el repartiment als comerços de les bosses de la campanya “Bon Nadal en valencià”.

La campanya, organitzada per la Regidoria de Cultura a través del SERVAL (Servei Alzireny de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament d’Alzira), pretén fomentar l’ús del valencià als comerços de la ciutat en les compres de la campanya nadalenca.

Esta activitat s’emmarca dins de les que s’organitzen al llarg de l’any des del SERVAL per al foment i promoció del valencià, per facilitar així el vocabulari que s’utilitza en la vida diària, com ara als comerços.

Concretament, les bosses de la campanya “Bon Nadal en valencià” són de cotó i tenen a un dels seus costats, noms d’articles típics del nadal. S’han repartit a xicotets comerços i de proximitat de la població com forns, pastisseries o fruiteries per a que les repartisquen a la seua clientela.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here