10.000 llaços i 800 senyeres locals per commemorar l’entrada de Jaume I a Alzira

0
711
Paco Martí Isabel Aguilar i Fernando Pascual
Paco Martí Isabel Aguilar i Fernando Pascual

IMG_9881 IMG_9889 IMG_9892

L’Ajuntament d’Alzira engalanarà els carrers per celebrar l’acte commemoratiu del 30 de desembre

L’empresa local Mar-mi ha col.laborat en la commemoració del 775 aniversari

Enguany, se celebra el 775 aniversari de l’entrada del rei Jaume I a la nostra ciutat i, per tal motiu, l’Ajuntament d’Alzira engalanarà els carrers per on transcorrerà la tradicional processó cívica del 30 de desembre amb 800 banderes oficials de la ciutat d’Alzira.

Balcons façanes i faroles

La vicealcaldessa i regidora de Patrimoni Cultural, Isabel Aguilar, farà aplegar al veïnat dels carrers on se celebrarà l’acte, com també a associacions i centres públics, una bandera perquè lluïsca en els balcons i façanes en un dia tan important, al mateix temps que s’instal·laran 180 banderoles als fanals del recorregut.

També hi estan disponibles, al MUMA, per al públic en general 10.000 llaços commemoratius de solapa, perquè la ciutadania els puga arreplegar de forma gratuïta, al mateix temps que des de la regidoria es farà arribar als centres educatius de la ciutat part d’estos llaços oficials, que quedaran a disposició dels docents i l’alumnat.

Senya d’identitat

 “Per primera vegada, des que es celebra este acte institucional, la bandera d’Alzira, la nostra senya d’identitat, estarà penjada als fanals de tot el recorregut de la processó cívica, les quals se sumaran a la contribució que realitzaran els veïns i veïnes, que la lliuraran als balcons i finestres dels seus domicilis”, assegura la vicealcaldessa, Isabel Aguilar.

Per la seua banda, Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, declara estar satisfet amb les gestions i converses amb l’empresa que ha realitzat les banderes: “Volem agrair a l’empresa Mar-mi, i al seu Gerent Francisco Martí, la seua disposició i col·laboració a l’hora de portar a bon terme el conveni entre les dos parts implicades, per tal que les banderes tingueren l’acabat i qualitat adequades per a tal esdeveniment.

Com bé diu la vicealcaldessa Isabel Aguilar, hem d’estar orgullosos que per primera vegada els carrers d’Alzira s’òmpliguen de banderes identificatives de la ciutat en el tradicional acte de la processó cívica del 30 de desembre”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here