ClearPet planta 40 arbres en la Ciutat Esportiva de Tulell

0
1308
Aida Ginestar Borja Martinez i Pep Carreres
Aida Ginestar Borja Martinez i Pep Carreres

arbres clearPet 2 arbres ClearPet 1

arbres clearpet 3 gerent

Mig centenar de persones entre dirigents, treballadors i familiars de l’empresa ClearPet plantaren ahir uns 40 arbres entre oms i freixos en les instal.lacions esportives de Tulell, davant el conveni establert amb l’Ajuntament d’Alzira.

«Som una empresa dedicada al reciclatge de plàstics i amb la nostra línia d’ajudar al Medi Ambient em decidit col.laborar en este tipus d’activitats» comentà a Riberaexpress el gerent Borja Martinez.

En la plantació col.laboraren també la regidora d’Esports Aida Ginestar i el responsable de Medi Ambient, Pep Carreres.  Segons Ginestar «estem invertint al voltant de 20.000 euros per tal de dignificar este espai» que envolta la zona destinada a ciclo cross, dotant-la a més d’un sistema de reg.

Carreres explicà que altres empreses com Grefusa i Ascensores Alapont col.laboren també en estes tasques mediambientals que «pretenem servisca d’exemple per a altres emprenedors locals».

L’Ajuntament està instal.lant un espai verd en esta zona sur de la Ciutat Esportiva per tal que siga «aprofitada per menuts i majors».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here