Analitzen l’origen de l’excés de pesticides que afecta a la depuradora Alzira-Carcaixent

0
1315
Estació depuradora Alzira-Carcaixent
Estació depuradora Alzira-Carcaixent

Estació depuradora Alzira

L’excés de pesticides en les aigües residuales que tracta l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) Alzira-Carcaixent està provocant problemes per a una adient depuració segons ha manifestat a Riberaexpress el regidor de Medi Ambient d’Alzira Pep Carreres.

L’increment del pesticides s’ha detectat esta mateixa setmana «i està provocant que l’estació no puga depurar les aigües de forma satisfactòria al carregar-se les bactèries encarregada de la depuració» advertix Carreres.

Pendents de les analítiques

Els ajuntaments d’Alzira, Carcaixent, La Pobla Llarga i Vilanova de Castelló, poblacions que depuren les seues aigües residuals en esta EDAR, esperen conèixer, a primers de la pròxima setmana, el resultat de les analítiques que han efectuat els tècnics d’Aguas de Valencia.

Sembla que els abocaments tòxics estan fent-se «entre Alzira i Carcaixent», segons Carreres que lamenta la «falta de sensibilitat mediambiental» per part dels autors.

L’escés de pesticida en les aigües residuals està causant «greus problemes» per al bon funcionament d’esta important depuradora de la comarca.

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here