Mig centenar de propietaris d’Alzira es repartiran 50.000€ en ajudes a vivendes rehabilitades

0
474

vivendes ajuda alziraCom cada any en aplegar estes dates, la Regidoria de Gestió Urbanística atorga les ajudes als propietaris que han realitzat rehabilitació en les seues vivendes, o comunitat de veïns de més de 50 anys, dins dels paràmetres que marca la legislació vigent i bases reguladores.

Un total de 51 propietaris rebran el pròxim dimecres 20 de desembre, al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alzira, un xec amb la quantitat corresponent a la seua actuació sobre el terreny, vivenda o comunitat de veïns, com ajuda al pagament dels honoraris professionals per a l’informe d’avaluació d’edificis. Unes ajudes amb les quals l’Ajuntament fa una inversió de més de 50.000 euros.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, destaca: “Des de fa uns anys s’atorguen estes ajudes, destinades a la rehabilitació de vivendes, terrenys i/o comunitats de veïns, tenint en compte que Alzira té molts edificis per conservar, molta història als seus carrers i no sols és l’Ajuntament el responsable de mantindre en òptimes condicions tot allò que mereix continuar en peu. És un treball conjunt entre este departament i els propietaris que volen i opten a rehabilitar els seus edificis, i està clar que una ajuda sempre és ben rebuda. Per eixa raó continuarem treballant per poder concedir, cada any, estes ajudes”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here