Tres cors per als nadals d’Alzira

0
239

Nadals Corals AlziraEnguany, la Coral Polifònica Ciutat d’Alzira, amb el patrocini de la Regidoria de Festes del nostre Ajuntament, ha volgut anunciar el Nadal il•luminant aquest «Solstici d’Hivern» que, encara sent el dia més curt de l’any, volem que brille com una trobada d’astres lluminosos amb l’actuació de tres cors de la nostra Comarca: De Benicull, de Carcaixent i d’Alzira.

Les tres corals interpretaran partitures del seu repertori per a acostar-nos a aquestes entranyables festes amb tota la càrrega emocional que el cançoner tradicional, clàssic o més actual conté i que les veus humanes ens transmeten, ja que, com va dir Richard Wagner: «La veu humana és l’Instrument més antic, el més vertader i el més bell» però, a més, «el cor de les persones que canten en un cor batega a l’uníson i les seues emocions se sintonitzen», sent, per açò, la millor forma de convidar-los a celebrar un Nadal solidari, unes festes familiars superant insabuts i a compartir la fraternitat del Naiximent amb totes les persones i éssers del Planeta com si es tractara d’un gegantesc i global Belén.

El concert tindrà lloc el diumenge, dia 17 de desembre, a les 19 hores en el saló de la Gallera. Els esperem.

La Coral Polifònica Ciutat d’Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here