La Penya Valencianista Aigües Vives festeja el seu 25 aniversari

0
749

Penya valencianista aigues vives 17 1Penya valencianista aigues vives 17 (2)La penya valencianista Aigües Vives ha celebrat l’acte central del 25 aniversari, al que va assistir l’alcadesa de La Barraca d’Aigües Vives, Vero Almunia, els exjugadors del València CF, Juan Cruz Sol, Ricardo Arias i Fernando Giner; el president de l’Agrupació de Penyes, Blas Madrigal i els directius David Cogollos i Fede Sagreras. També acodiren representants de la penya valencianista La Valldigna amb el seu president Salvador Carbó.
Al acte asistiren 80 persones «en una gran nit» per a a esta veterana penya, on va haver castell de focs artificials, sopar de gal.la, video conmemoratiu, parlaments, obsequis per a tots i Discomòbil.
La penya valencianista Aigües Vives va agrair al seu president Agustín Mínguez la seu dedicació en estar els 25 anys al front de la associació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here