Carlet estrena el seu primer parc caní

0
863

Carlet compta ja amb el seu primer parc caní, responent a les demandes ciutadanes presentades a través dels pressupostos participatius del 2016. El parc s’ha està ubicat en la part oest de la ciutat, ecarlet Pàrc canín la zona coneguda com el Rollet i forma part d’una futura zona de jardins i esplai.

La inauguració d’este nou espai ha tingut el seu vessant solidari amb la participació de la ciutadania carletina, els veterinaris de la població i voluntaris que tenen animals en acollida. Els visitants al parc han fet donacions de pinso, joguets i accessoris d’animals que recullen els veterinaris per a donar-ho a animals en acollida i protectores que funcionen a la ciutat.

El parc dissenyat ocupa uns 1.500 metres quadrats i compta amb zones de passeig, jardins i una àrea de jocs amb un circuit tipus Agility per a entrenament de gossos. Esta zona està envoltada de tanques que crearan d’esta manera un espai verd i tancat integrat en el centre urbà, dedicat especialment als animals, que sempre hauran d’anar acompanyats del seus propietaris.

Les obres es pressupostaren amb 85.000 euros i han sigut incloses dins del Pla provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de València.

Amb la creació del parc caní, es dóna resposta a una de les propostes ciutadanes que es feren l’any passat i que va ser una de les 10 propostes més votades als pressupostos participatius. L’alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega, «s’ha recorda que «demanàrem la participació dels carletins i carletines perquè presentaren les seues propostes i estem duent-les a terme, el parc caní, un parc que ben prompte estarà envoltant d’una nova zona enjardinada al seu voltant per a que la puguen disfrutar els veïns i veïnes de la zona».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here