Les mínimes baixaren ahir de zero en Carlet Carcaixent i la Murta

0
1416
Primeres gelades a la comarca
Primeres gelades a la comarca

El fred continua un dia més a la comarca i així ahir baixaren dels zero graus en distintes estacions meteorològies de la comarca. En el Fossaret de Carlet caigueren les tempeeratures fins -3º, en la Murta -1,8º, en Quatre Camins de Carcaixent -1,5º, així com a Benifaió i Benimodo.

Pel que fa a les màximes, l’Alcúdia registrà la menys freda, amb 16,2º i li seguiren Carlet 15,6º, Alzira 15,1º i Carcaixent 15º.

Previsió

A pesar de que esta massa d’aire fred que tenim damunt anirà retirant-se lentament al llarg de la vesprada, també esta pròxima nit les temperatures mínimes seguiran igual que les de hui per tot el nostre territori (com a molt pujaran un grau o dos per la província d’Alacant). Estem registrant les nits més fredes de la tardor i això es nota també durant el dia, on les màximes demà es recuperaran molt tímidament de la caiguda patida estos dies.

 

Hui continuen les baixes temperatures que començaran a  recuperar-se a partir del dimecres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here