El Nítida Alzira supera al Vila-Sport (2-5) en la sèptima victòria consecutiva

0
826

Nitida Alzira vila-Sport

L’equip alzireny acumula set victòries consecutives i continua com a líder de Tercera Divisió

 

El Nítida Alzira Futbol Sala ha començat el mes de desembre de la mateixa manera que acabà l’anterior: amb victòria. Els de Braulio Correal s’imposaren al Vila-Sport per 2 gols a 5 en el Pavelló Zona Norte de Vila-real. Un resultat que permet al conjunt riberenc mantenir el lideratge aconseguit fa unes setmanes.

En els primers cinc minuts d’encontre el partit ja s’havia decantat per al bàndol alzireny gràcies als gols de Xusi i Xavi. Felip García va acurtar distàncies per als locals quan s’arribava al quart d’hora de partit, però immediatament després el Nítida anotà dues dianes més per posar un avantatge de tres gols.

En la segona part, el Nítida va conservar la superioritat que s’havia treballat en els primers 20 minuts. Tot i això, altre cop fou Felipe García l’encarregat de retallar distància en el marcador. Però el 2-4 va lluir durant el gros del segon temps. José David va tancar la victòria en fer el cinqué del Nítida Alzira.

L’equip riberenc acumula, amb aquesta, set victòries consecutives que li permeten gaudir del lideratge una setmana més. El pròxim partit serà el 16 de desembre, a les 17 hores en el Palau d’Esports d’Alzira, davant Bisontes ‘B’.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here