Alzira serà el pròxim any «Ciutat 30»

0
3884
Sara Garés
Sara Garés

alzira ciutat 30La regidora de Seguretat Ciutadana Sara Garés ha assegurat hui que alzira «serà Ciutat 30 km/h al llarg de 2018». Esta declaració l’ha realitzat durant l’Assemblea de Participació Ciutadana celebrada esta vesprada a la seu del Club de Pensionistes El Júcar de la capital de la comarca.

El govern local té previst fer una «ampla» senyalització per tot el nucli urbà, així com en els accessos a la població.

Seguretat i contaminació

Garés ha declarat a Riberaexpress que el principal motiu d’esta senyalètica «és el de la seguretat» en considerar que si els vehicles circulen a poca velocitat «la capacitat de reacció dels conductors és major en els encreuaments i davant imprevistos».

Altres dels motius per reduir la velocitat a un màxim de 30 km, «és la reducció dels sorolls i la contaminació». La responsable d’esta àrea municipal es mostra satisfeta pel tancament al trànsit  del carrer Hort dels Frares que ha provocat que «molts conductors utilizen ara la CV-50 en lloc de circular pel centre de la ciutat».

A este respecte l’alcalde Diego Gómez reafermà l’aposta del consistori de «fer una ciutat millor per a les persones en detriment dels vehicles».

D’altra banda el regidor de Serveis Públics Fernando Pascual anuncià que en 2018 «millorarà» l’enllumenat del monument de la Menina així com la redona i criticà la «falta de civisme» d’un bon nombre de veïns que llancen deixalles en el tancat del parc de l’Alquenència.

Riberaexpress

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here