L’escola d’Algemesí guanya 14 medalles en el III Campionat Internacional de Whu-su

0
808
Vanessa Carmona
Vanessa Carmona

Vanessa whu-su 17El passat cap de setmana es va disputar el lll Campionat Internacional de Whu-su a Vila-Real on han participat diferentes escoles d’arts marcials procedents d’Italia, França, Portugal i Espanya, un total de 360 competidors, on l’escola Cstaijiquan d’Algemesi s’ha emportat a casa un total de 14  trofeus:

Residents en Algemesi; Hugo de 9 anys, or en  ma buida i or en  espasa. Alejandro Guerrero de 9 anys 2 plates i un bronze. Alex Sánchez de 13 anys, plata en ma buida i bronze en arma llarga, a més de la corberana Vanesa Bayona de 12 anys bronze en ma buida i el corberà Dovydas Trinkunas, de 10 anys, plata en ma buida i plata en arma llarga cadascú en la seua modalitat i forma de shaolin o modern.

En taichi Daphne Rossol, bronze en espasa,Venancio Pedrajas plata en ma buida i or en espasa.i en sanda Alvaro Jimenez trofeu d´or, Aaron bronze.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here