L’Alcúdia proposa solucions per facilitar l’accessibilitat a l’Estació i a Santa Bàrbara

0
715

Així com del pas a nivell del carrer Santa Bàrbara

L’Alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, el regidor de Mobilitat i Urbanisme, Paco Sanz, la regidora d’Obres i Serveis, Gema Pina, i l’arquitecta tècnica de l’Ajuntament, Ana Tannús, s’han reunit amb Francesc Romeu, Director de Clients i Accessibilitat dels Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, per plantejar-li la situació de falta d’accessibilitat i perillositat del pas a nivell del carrer Santa Bàrbara i de l’Estació de l’Alcúdia.

A continuació visitaren tant el pas a nivell com l’estació per estudiar les solucions a l’actual situació de falta d’accessibilitat. Respecte al pas a nivell del carrer Santa Bàrbara, que en l’actualitat no compta amb cap pas accessible per a vianants separat del trànsit de vehicles,

Pas a nivell Santa Bàrbara
Pas a nivell Santa Bàrbara

Alcudia pas a nivell reunió

es proposa la construcció d’un pas accessible exclusiu per a vianants per damunt de les vies, similar al recentment construït en el camí del cementeri, segons el mapa exposat.

Pel que fa a l’Estació, en la que tampoc existeix cap pas accessible, ja que els dos existents –el soterrani o el que travessa les vies en superfície- no ho són per comptar amb escales, a més de ser perillós el segon d’ells, es proposa la instal·lació d’ascensors per poder creuar a l’altra part de l’estació.

Per a l’Ajuntament que porta estudiant aquest problema des de principi de legislatura és necessari solucionar aquesta falta d’accessibilitat, ja que diàriament centenars de persones han de creuar a l’altre costat de de les vies per dirigir-se al col·legi Heretats, a la Cooperativa, a la zona esportiva o a la zona residencial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here