Albert Furió portaveu de la nova executiva comarcal de Compromís Ribera Alta

0
1184

Compromís nova executiva 2017Albert Furió ha sigut elegit nou portaveu comarcal de Compromís a la Ribera Alta durant l’Assemblea Comarcal de Compromís, celebrada el 2 de desembre a Guadassuar.

La nova executiva està composta per membres de diferents col•lectiu locals i de les diferents sensibilitats de Compromís. Al portaveu comarcal, Albert Furió, l’acompanya una executiva organitzada per àrees de treball compartides formada per: Amparo Santonja i Santi Cervera (organització i política municipal), Xus Olaso i Ferran Barberà (acció electoral i implantació), Natxo Escandell i Vicent García (comunicació), Anna Campos i Víctor Machí (finances), Maria Josep Cortés i Amèlia Blanquer (sectorials i política municipal), Paula Llorva i Vicent Alonso (formació) Mari Carmen Miñana, F. Xavier Martínez Sánchez i Josep Mur (vocals).

El resultat de la votació va ser d’un 80,4% a favor de donar suport a la llista presentada i un 19.6% de vots en blanc.

Albert Furió ha declarat que “la responsabilitat de governar en molts ajuntaments i institucions ens obliga a treballar de valent cada dia per a arribar de la millor forma possible al 2019” afegint que “la executiva de Compromís que naix hui a la Ribera Alta, al igual que la nostra formació política, és diversa i plural. Un equip a disposició dels militants i les militants, dels regidors i les regidores, dels alcaldes però també de les alcaldesses”.

El nou portaveu comarcal ha remarcat que “encetem un nou camí ple de reptes molt importants però també il·lusionants, allà on governem hem de continuar treballant per consolidar el canvi però també allà on no governem hem de fer el canvi possible i guanyar al 2019. Esta executiva es deixarà la pell per consolidar Compromís amb il·lusió, determinació i molt de treball” ha manifestat Furió.

Per acabar, l’Assembla de Compromís ha volgut ratificar  la reversió del model de l’Hospital de la Ribera defensant fermament la sanitat pública i de qualitat. A més, l’Assemblea de Compromís ha condemnat la violència masclista cap a les dones recordant els casos viscuts recentment a la comarca. Per tot això l’executiva eixint s’ha compromès a demanar a tots els ajuntaments de la Ribera Alta l’adhesió al pacte valencià contra la violència de gènere i masclista.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here