Dol condemna i forta commoció a Guadassuar pel nou cas de violència masclista

0
852
Muixeranga de protesta pel cas de violència
Muixeranga de protesta pel cas de violència

Guadassuar concentració aplausos

IMG_8449 IMG_8475 IMG_8506 IMG_8510 IMG_8516

Muixeranga de protesta pel cas de violència
Muixeranga de protesta pel cas de violència
El germà de la víctima durant l'acte
El germà de la víctima durant l’acte

Mig centenar de persones s’han concentrat esta vesprada al Centre Cultural de Guadassuar per condemnar el cas de violència masclista que ha deixat commocionat als veïns d’este tranquil poble de la Ribera. En l’acte on s’ha llegit un manifest i un poema ha estat present un germà de la víctima, una dona de 53 anys d’origen romanés que moria ahir d’un infart quan era traslladada a l’Hospital d’Alzira en una ambulància minuts després que fora agredida per la seua parella en el nº 41 del carrer Nou d’este municipi.

L’Alcalde Voro Montañana a anunciit l’acord municipal de decretar un dia dol i que les banderes onejen a mig pal, al temps que es mostrava «mol commocionat» pel trist succés. «No podiem esperar un desenllaç com aquest en un poble tan tranquil com el nostre». Mentre la regidora de Benestar Social Maria Ribera no ocultava la seua «tristor» i la Directora general de l’Institut de la Dona, Maria Such assegurava als mitjans de comunicació que el seu departament «ficarà la corresponent atenció psicológica i tots els recursos necessaris» per a la família i el soterrar de la víctima.

La Muixeranga La Carabassota ha participat en este emotiu acte alçant algunes muixerangues en senyal de condemna contra la violència masclista.

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here