Els Amics de la Murta arriben ja al mig miler

0
711
Els president amb altres socis
Els president amb altres socis

L’Associació AMICS de la MURTA ja té 500 socis. Després d’aconseguir que la restauració de La Torre dels Coloms, del monestir de la Mare de Déu de La Murta, fora l’opció més votada en l’enquesta municipal, i amb la finalitat d’augmentar la base social, hem fet una campanya que, en poc de temps, ha aconseguit arribar a 514 socis (289 dones i 225 hòmens).

El nostre objectiu per a l’any 2018 és arribar a 1.000 socis i situar a l’Associació AMICS de la MURTA com una de les entitats culturals més important d’Alzira i de la comarca de La Ribera. Necessitem el suport d’una majoria de la societat civil per a ser tinguts en compte per les administracions i aconseguir els nostres objectius. L’objectiu més important des del punt de vista mediambiental és aconseguir el Pla Específic de Prevenció d’Incendis per al paratge. Des del punt de vista del patrimoni el mes important és aconseguir la restauració de la Torre i la consolidació del pont de Felip II.

Des del punt de vista divulgatiu és la reedició de la història del monestir del Pare Morera de l’any 1773. Institucionalment l’objectiu és que l’Ajuntament complisca el seu acord de l’any 1983 i cree la fundació que ha de gestionar La Murta; així com la celebració, en La Murta, del plenari de la mancomunitat de municipis de La Ribera i les visites dels presidents de la Diputació i de la Generalitat Valenciana.

Si vols recolzar-nos, fent-te soci, només tens que enviar-nos les teues dades (nom i cognoms, número del document nacional d’identitat, data de naixement i número de telèfon) a amicsdelamurta@hotmail.com. L’Associació es finança de la venda de loteries, gorres, camisetes, mocadors, motxilles i, per tant, no es paguen quotes. Anima’t, fes-te soci, i ajuda a La Murta.

Francesc Xavier Blasco Vila

President.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here