El Pont de Ferro d’Alzira requerirà un espectacular andamiatge per pintar la part inferior

0
1080
Base del Pont
Base del Pont

pont de ferro part inferior 1pont de ferro part inferior 2

La pintada de la part inferior i poc conegda del centenari Pont de Ferro d’Alzira deurà esperar a 2018 davant la necessitat d’una grua i «d’un andamiatge en suspensió», segons el regidor de Gestió Urbanística Fernando Pascual.

Per al 16 de desembre data que el pont emblemàtic d’Alzira farà 100 anys estarà pintat la part superior de l’estructura metàlica, però no arribaran a temps de donar una maneta de pintura a la base que sujecta a la zona transitable.

L’Ajuntament haurà de recòrrer a una empresa especialitzada en aparatatges especials per tal de fer la segona fase encara que els pintors seran els de l’empresa local que està canviant el gris ja deteriorat pel pas dels anys pel roig corporatiu.

Pascual explica a Riberaexpress que «farà falta una plataforma enganxada al pont amb una pasarel.la per on puguen trebllar pintors».

El consistori prepara, a hores d’ara, una ampla programació per commemorar el dissabte 16 de desembre el cumple centenari de l’històric pont que té la consideració de Bé de Rellevància Local.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here