Alzira celebra amb diverses activitats el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

0
840

alzira ciutat educadora cartellalzira ciutat educadora 4alzira ciutat educadora 2alzira ciutat educadora 3Hui se celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora 2017, per la qual cosa, des de la Regidoria d’Educació i infància, de l’Ajuntament d’Alzira, s’han organitzat diverses activitats per commemorar esta data.
Entre altres, hem tret la nostra radio al carrer, concretament a la plaça Major per on han passat l’Alcalde de la ciutat Diego Gómez, el regidor d’Educació, Pepe Grau, tècniques del departament d’Educació, representants del Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes, Pepe Miñana que va rebre el premi Nou d’Octubre al mèrit Educatiu 2017 i Jesús Gerona, president del Club d’Escacs d’Alzira, que demà divendres, a les 11.00 h farà una xarrada en la biblioteca Municipal, dins de les activitats que s’han orgaaLZIRA CIUTAT EDUCADORAnitzat pel Dia Internacional de la Ciutat Educadora.

Tant l’Alcade com el Regidor han destacat, en la seua intervenció a la radio que, és important recordar els drets i obligacions, no sols dels xiquets i xiquetes, també dels adults, docents i polítics, que tots tenim una responsabilitat cap a l’educació, i tot alló és pot resumir amb una frase, de Nelson Mandela, que ha recordat el regidor Pepe Grau, «L’educació és l’arma més poderosa per a canviar el món.»

Vos recordem que demà divendres i dissabte de matí, continúen les activitats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here