Pascual: «El color roig corporatiu del Pont de Ferro representa als alzirenys»

0
934

L’equip de govern rebutja paralitzar la pintada del Pont de Ferro demanada pel PP

Pascual: «S’ha tingut en compte l’informe dels tècnics per a fer el manteniment»

Rios: «Estan tractant el pont com si fora un ferro sense sentit comú ni control»

L’equip de govern ha rebutjat esta nit la moció presentada pel PP en la que demana la «paralització immediata» de la pintada del Pont de Ferro que està canviant l’anterior color gris pel roig corporatiu que segons el regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, «és de la bandera d’Alzira i el que representa als alzirenys».

El representant del PP Bernardo Rios preguntava per l’opinió dels tècnics municipals i per les cates realitzades en la centenària estructura metàlica, al que Pascual replicà; «clar que tenim l’informe dels tècnics per a fer el manteniment del pont», després d’assegurar que s’han fet les corresponents cates.

El responsable del govern ha explicat en el plenari que els treballs estan fent-se, «amb total seriositat des de principis d’any» i ha lamentat «la càrrega ideològica mostra en este tema pel PP», a més de «l’alarma social creada».

Pascual ha preguntat «quins informes tenia el PP per a demanar la paralització del pont al dia següent de començar els treballs de manteniment, que ha creat alarma social sense tindre la informació adient».

El portaveu de Ciutadans José Luis Ruiz s’ha mostrat partidar d’haver fet la consulta corresponent als ciutadans».

 Riberaexpress

El roig corporatiu en el Pont de Ferro
El roig corporatiu en el Pont de Ferro
El roig corporatiu en el Pont de Ferro
El roig corporatiu en el Pont de Ferro
Imatge de la cata del pont feta pels tècnics
Imatge de la cata del pont feta pels tècnics

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here