El Consell es personarà com acusació particular en el cas de Maia segons Mónica Oltra

0
668
Mónica Oltra junt l'alcalde hui a Alzira
Mónica Oltra junt l’alcalde hui a Alzira

La vicepresidenta del Consell i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives Mónica Oltra ha anunciat hui a Alzira que el Consell «es personarà com acusació particular» en el cas de la menuda Maia per considerar que es tracta «d’un clar cas de violència de génere». Oltra ha precisat davant els mitjans de comunicació locals i comarcals que el pare de la xiqueta, «el que volia era fer-li mal a la mare».

Cas excepcional

El Consell fa una excepció en este cas donat que sols es persona quan la violència recau sobre la dona, segons ha reconegut Oltra, que ha assistit a les Jornades de persones expertes en legislació de Serveis Socials que es celebren a la Casa de la Cultura d’Alzira.

Cal recordar que Maia va morir degollada presumptament a mans de son pare, després d’una forta discusió amb Victorita la mare de la menuda.

Laurentus M.D. es troba empresonat al centre penitenciari de Picassent acusat de cometre assassinat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here