Emotiva gala de presentació de la fallera major d’Alberic Mª José González

0
662

alberic gala Fallera M 17-18Una emotiva gala va servir de presentació de María José González Monzó com a Fallera Major Local d’Alberic. El Teatre Liceu es va omplir per a un acte inèdit, ja que és la primera ocasió en la qual la localitat compta amb una reina josefina i tot el panorama faller local va voler aprofitar l’ocasió per a mostrar el seu afecte a la nova màxima representant, que allargarà el seu regnat fins a març de 2018.

En un acte conduït pel periodista Vicente Tafaner i Isabel Ferragud, María José González va estar acompanyada per la seua Cort d’Honor, composta per Claudia Vanaclocha Gómez, Andrea Carramolino González,  Jéssica Cucó Sansolí i Ainara Boix González i també va estar present el màxim dirigent de la Junta Local Fallera, Agustín Benavent Pla, a més dels membres de l’ajuntament, comandats pel regidor de Falles, Josep Puig.

També van voler assistir representants falleres d’altres localitats i de la Junta Central Fallera de València. L’alcalde del municipi, Toño Carratalá, va realitzar un emotiu discurs en el qual, en primer lloc, va recordar la figura d’Antonio Benavent Martí, mort recentment i una de les primeres persones que va impulsar la festa de les falles a Alberic. El primer edil va considerar que la nova representant josefina s’ha convertit ja en un emblema de la localitat, un símbol més d’Alberic.

“La fallera major local és ja un element de cohesió de totes les falles d’Alberic, que compten a l’actualitat amb una magnífica relació gràcies al president de la junta local i el regidor de Falles.

A partir d’ara no s’entendran les falles sense la seua fallera major local, com tampoc s’entén un ajuntament sense un alcalde o alcaldessa”, va adduir Carratalá. González té actualment vint-i-nou anys i es va adjudicar la corona per sorteig públic en detriment de Mª José Llorens Calvo, l’altra candidata, també de la mateixa comissió.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here