El Nítida Alzira derrota l’Olleria (2-0) en els últims minuts i seguix lider

0
429

Nitida alzira OlleriaEl conjunt local es va posar per davant vora el minut 37 per mitjà de Cris

 

La competició en el grup XIV de la 3a categoria de futbol sala ja ha consumit un terç del seu recorregut en la present temporada. Deu jornades que li han donat al Nítida Alzira una vista privilegiada des del cim de la taula. Tot això gràcies a les 9 victòries que acumula, l’última d’elles davant L’Olleria, dissabte en el Palau d’Esports, on els de Braulio Correal guanyaren per 2-0.

La lluita fou igualada durant la gran part del transcurs, amb xicotets episodis de domini per part dels dos bàndols. Així i tot el marcador no es va moure fins als últims instants. Poc més de 37 minuts van haver d’esperar els aficionats per a veure el primer gol de la vesprada amb el segell de Cris.

La diana va embogir la graderia i fou el primer pas cap a una victòria que es certificà amb el 2-0 de Xusi, després d’un error visitant en l’atac de 5 ja en els últims segons. La victòria, que permet al Nítida seguir una setmana més amb la possessió del lideratge, es quedà a casa. Els de Correal visitaran el pròxim dissabte a l’Auto-Real, equip que es troba en la part baixa de la classificació.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here