Carcaixent elimina la zona blava en febrer

0
948
carcaixent zona blavaEl Govern Municipal estudia diverses propostes de regulació rotativa de l’aparcament sense cost per a l’usuari

L’Ajuntament de Carcaixent ha decidit no prorrogar el contracte amb Dornier, l’empresa que gestiona el sistema rotatiu d’aparcament, més conegut com a ORA, que finalitzava el proper mes de febrer. El contracte va ser signat en juny de 2015 per l’anterior Equip de Govern i s’ha procedit a la seua rescissió en el moment que ha sigut possible i sense haver de pagar cap indemnització a l’empresa concessionària. En estos moments s’està treballant en una proposta alternativa de regulació de l’aparcament, basada també en la limitació horària, però sense cost per a l’usuari.

Paco Salom, alcalde de Carcaixent, ha explicat que la revisió de l’ORA era un dels compromisos que l’actual Equip de Govern tenia amb els ciutadans des de principi de legislatura: «sempre hem tingut clar que calia buscar alternatives a l’aparcament rotatiu que no suposaren cap despesa per als veïns i veïnes; és per això que, en el moment en què finalitzava el contracte signat per l’anterior Equip de Govern, hem decidit no prorrogar-lo». Actualment, ha afegit Paco Salom, s’estan estudiant propostes alternatives que garantisquen l’alternança de vehicles en la via pública i faciliten el trànsit en certes zones de la ciutat. El nou sistema entraria en vigor al mes de febrer, quan finalitze el contracte amb l’empresa concessionària.

L’alcalde de Carcaixent ha volgut remarcar que és important continuar la rotació en certes zones. «Creiem que, per exemple, tant la zona del Mercat com la del Centre de Salut són punts on cal facilitar l’accés als vehicles per garantir que els ciutadans puguen continuar fent les seues gestions de la forma més còmoda possible», ha afegit. En esta línia, ha avançat que s’estan avaluant totes les zones on hi ha actualment zona blava per valorar quines necessiten mantenir la rotació i en quines convindria modificar el plantejament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here