La Memòria de la Modernitat ha sigut contemplada en Alzira per prop de 3.000 persones

0
665
Lairón explicant hui un quadre de Sorolla
Lairón explicant hui un quadre de Sorolla

memoria modernitat guia memoria modernitat tribunal memoria modernitat aurelia 1 Memoria modernitat aureliàIMG_8115

La important mostra «Memòria de la Modernitat» que es troba al MUMA d’Alzira ha sigut visitada per prop de 3.000 persones des que fora inaugurada pel president de la Diputació Jorge Rodriguez el passat d de novembre, segons el director del museu Agustin Ferrer.

Els dies laborables alternen els escolars amb grups i associacions, mentre el cap de setmana les sales de l’exposició s’omplin de particulars.

Esta vesprada el MUMA estava ple de gom a gom per assistir al comentari del quadre de Sorolla «El crit del palleter» realitzat pel cronista d’Alzira Aurelià Lairón.

També tenen una gran acceptació les visites guiades que es fan els dissabtes a les 6 de la vesprada i els diumenges a partir de les 12 hores.

El Museu Municipal d’Alzira mostra fins el mes de març les joies del patrimoni artístic de la Diputació de València, amb un centenar d’obres d’artistes com Sorolla, Pinazo, Benlliure, Carmen Calvo, Miquel Navarro o Equipo Crónica, que deixen constància de la modernitat d’una institució amb dos segles d’història que, entre altres avanços, es va anticipar al que hui serien les beques Erasmus i va concedir a les dones artistes el mateix protagonisme que als homes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here