Elena Negueroles cedirà una escultura a Alzira amb la defensa dels animals com a temàtica

0
1143
Elena Negueroles defensora dels animals
Elena Negueroles defensora dels animals

La pintora i escriptora Elena Negueroles ( Alzira, 1948) cedirà, en breu, a la seua ciutat natal una escultura dedicada a la lluita del maltracte animal, segona va revelar ahir l’alcalde Diego Gómez durant la seua reunió amb les Mestreses de Casa a la Gallera.

Es tracta d’un gos i un gat que estaran junts per sempre a la Plaça de la Constitució. La reconeguda activista en favor dels animals assisitrà a la inauguració del monument que tindrà lloc abans de finalitzar l’any.

Elena Negueroles va publicar, en desembre de l’any passat, el conte editat per Reclam «Caperucita i el Lobo Veloz» on en el que l’artista alzirenya aprofita per fer una defensa ferma dels animals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here