L’Alcúdia prepara el II Esmorzar de Sant Andreu

0
888

Alcudia esmorzar sant andreuDissabte 25 de matí se celebrarà a l’Àgora Jove de l’Alcúdia la Segona edició de l’Esmorzar de Sant Andreu, organitzat per les associacions l’Alcúdia Gastronòmica i LaCulturaDelAlmuerzo.

LaCulturaDelAlmuerzo i l’Associació l’Alcúdia Gastronòmica, en col·laboració amb l’Ajuntament de L’Alcúdia, celebren per tercer any consecutiu un esdeveniment què, des de l’any passat, es vincula a les Festes de Sant Andreu Apòstol.

En esta edició també han col·laborat altres entitats, com ara la Cooperativa i la Fundació Caixa Rural de l’Alcúdia, per a celebrar un esmorzar que ajuntarà un màxim de 300 persones al singular espai de l’Àgora Jove, que cedix la corporació municipal. La meitat d’estes places les han posades a la venda #LaCulturaDelAlmuerzo, i l’altra meitat es vendran a l’Ajuntament, en horari de 9 a 14 hores, al preu de 12 euros. El termini acabarà el dia 22 de novembre, o bé quan s’esgoten els tiquets que es posen a la venda.

S’aprofitarà l’ocasió per a celebrar aqueix dia, la Gala Anual de #LaCulturaDelAlmuerzo amb el lliurament de distincions “ESMORZADORS D’HONOR” i LA COMUNICACIÓ OFICIAL DELS GUANYADORS DELS PREMIS “CACAU D’OR 2017”.

Esta edició tindrà continuïtat 48 hores després, dilluns 27 de Novembre, amb el lliurament efectiu dels Guardons en la Gala Cacau D’Dor, què se celebrarà en l’Edifici Veles i Vents de la Marina Real Juan Carlos I de València a les 6 de la vesprada.

Esmorzaret, entrega de diplomes i homenatge a Antonio Galbis

En primer lloc es tracta de gaudir d’un esmorzar elaborat per l’Associació L’Alcudia Gastronòmicaen el qual intervenen les seues principals espases: Juan Carlos Galbis (President), Ricard Briz(Carnisseria Ecològica ORCE), Pere Gómez (Restaurants Oncle Pere i La Cultura), Luis Clemente(Grup REX) i Francisco Rodríguez (restaurants Miguel i Juani a l’Alcúdia i a Tokio). Tots ells han ideat un menú d’esmorzar per a xuplar-se els dits:

  • cacau de collaret de Montoliu, tomaques del Mercat Central i olives, salmorra i encurtits Verdú
  • formatge fresc de servilleta Hoya de la Iglesia
  • plat de rosca de l´Alcúdia amb broqueta gegant de carns, embotits i verdures d’Orce, Sada, i l’Associació, amb el pa dels artesans de l´Alcúdia
  • sopeta cítrica de kaki, bescuit y gelat, de Canso, Forns de València y Tormo
  • licor de taronja Carmeleta, cremaet i café de perol
  • Begudes: cervesa Amstel Oro, vins de Seviran i aigua d’Hidrosalud

Després de l’Esmorzar de confraternitat es procedirà al lliurament de diplomes i distincions “Esmorzadors d’Honor” i a la lectura oficial de l’acta dels Premis Cacau D’Or 2017, què són secrets fins que s’anuncien oficialment en eixe esmorzar.

Esta edició tindrà un emotiu homenatge al cuiner i empresari Antonio Galbis, que ens va deixar recentment.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here