El presumpte parricida d’Alzira compareix hui davant el Jutjat però tampoc declara

0
557
Laurentus hui entrant als jutjats d'Alzira
Laurentus hui entrant als jutjats d’Alzira

A migdia de hui ha comparegut el presumpte parricida d’Alzira Laurentus M.D. davant la titular del jutjat nº 3 per escoltar la imputació del Ministeri Públic que l’ha acusat d»assessinat encara que no ha fixat la condemna que podria elevar-se a 25 anys.

El pare entrava ens els jutjats al voltant de les 12:30 hores on ha estat menys de mitja hora, temps en el que ha estat en silencia segons els advocats defensors. Estos letrats han assegurat a Riberaexpress que Victorita, la mare de Maia, ha declarava este matí a la jutgesa que el seu home «no l’havia maltractat ni pegat anteriorment ni a ella ni a la menuda», encara que reconegué que la relació «no era bona» i que «dormien en habitacions separades» al segon del nº 12 del carrer Pare Castells.

Els advocats d’ofici tenen previst demanar les pericials realitzades per la policia científica que va estar escorcollant proves en el domicili de l’assassinat al dia següent dels fets davant el presumpte autor.

Laurentus és acusat d’haver degollat amb un ganivet a la seua filla el passat 5 de novembre al voltant de les 17 hores, mentre la menuda Maia dormia i amb l’ausència de la mare.

La titular del Jutjat nº 3 va ordenar la seua presó incondicional el dia 9 a migdia, coincidint amb la celebració del funeral de la malograda Maia en el tanatori d’Alzira.

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here