Pascual: «El roig amb el que pintarem el pont que identifica a Alzira és totalment correcte»

0
548

Pont de Ferro color roigDemà dimarts comencen els treballs d’imprimació, amb color roig, del Pont de Ferro d’Alzira

 

Des de l’oficina de Gestió del Territori, s’ha realitzat un informe en què queden reflectides, pels tècnics, les mesures de manteniment preventiu que es portaran a terme a partir de demà dimarts 21 de novembre a l’emblemàtic pont de Ferro de la nostra ciutat, declarat Bé de Rellevància Local i inclòs al catàleg del Pla Especial de la Vila.

Antioxidant

Les accions són la imprimació d’un revestiment protector, amb revestiment de pintura antioxidant per a evitar la corrosió dels elements que componen el conjunt del pont de Ferro, com a treballs de manteniment i conservació, que al seu torn passarà a ser de color roig pantone 491, color corporatiu de la ciutat d’Alzira.

Segons declara Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, “el nostre departament està preparat per a començar els treballs de manteniment del nostre Pont de Ferro. Uns treballs que simplement s’adeqüen a les accions de manteniment preventiu, és a dir, treballs de manteniment que requerix este emblemàtic pont per a la seua òptima conservació. Cal destacar que estes mesures complixen les normatives actuals segons l’article 38 de la Llei L4/98 del Patrimoni de la Comunitat Valenciana (PCV), per la qual cosa el seu nou color, el roig que identifica esta ciutat és totalment correcte.”

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here