El Nítida Alzira seguix liderant la classificació després de golejar a l’Arcadi (7-1)

0
399

Nitida alzira explic entrenadorEls de Braulio Correal no deixaren dubtes i s’emportaren la victòria en el Palau d’Esports davant l’Arcadi Loreto

 

El Nítida Alzira continua líder de la Tercera Divisió després de tombar, dissabte passat en el Palau d’Esports, a l’Arcadi Loreto amb un contundent 7-1. Un resultat que permet als de Braulio Correal seguir custodiant el lideratge amb vuit jornades de competició disputades.

L’Arcadi arribava de guanyar-li al Mislata i això augmentava l’atenció. Però el Nítida Alzira va debilitar el rival a poc a poc. Xavi López fou l’encarregat d’obrir el marcador amb un xut des de l’esquerra quan corria el minut cinc. Els visitants, 10 minuts després, posaren les taules, però amb l’empat se li acabaren les esperances. Xavi, descontent amb l’1 a 1, va calcar l’acció anterior per fer el segon gol i tornar a posar als seus per davant. Xusi va voler unir-se i va fer dues dianes abans del descans i en la represa.

Els locals no varen perdre la concentració en cap moment i saberen defensar el resultat. A la mitja hora, els aficionats varen gaudir d’un baló parat que acaba en l’escaire amb la signatura de Xavi López. L’Arcadi va recórrer al joc de cinc per a reduir distàncies, però el Nítida no ho va permetre en cap moment. José David i José Carlos ampliaren el marcador fins al 7-1 final.

El Nítida Alzira suma una nova victòria que li permet passar una setmana més al capdavant de la classificació del grup XIV de Tercera Divisió amb 21 punts. La pròxima setmana els de Braulio visitaran a Salesianos. 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here