C,s d’Alzira aposta per invertir en els més menuts «per garantir-los el benestar»

0
459

Ciutadans (Cs) d’Alzira conmemora el Dia Internacional dels Drets dels Xiquets i Xiquetes

•   María José Llopis: «Hem d’invertir en els més menuts per a garantir-los el benestar perquè ells són el futur»

La portaveu de Ciutadans (Cs) d’Alzira, MªJosé Llopis, en el Dia internacional dels Drets dels Xiquets i Xiquetes, ha manifestat la seua «preocupació pel futur dels més menuts». Llopis també ha assenyalat que «hem d’invertir en ells per garantir-los el benestar perquè ells són el futur».

La regidora ha destacat que «apostar pel futur dels xiquets significa invertir en educació i en desenvolupament i investigació»«En el nostre entorn més proper, podem millorar els espais dedicats als xiquets com són els parcs, podem garantir unes instal·lacions dignes a tots els centres educatius, així com promoure i fomentar la participació dels infants en la vida cultural i social de la ciutat», ha explicat la regidora d’Alzira.

A més, ha indicat que «cal dur a terme polítiques de sensibilització per a evitar l’abús entre els xiquets i adolescents, realitzar campanyes perquè des de la infància es promoga l’empatia amb la resta de persones, siga quina siga la seua condició i  les seues circumstàncies personals». La coordinadora de Cs a Alzira ha recordat que «la feina per a la no exclusió de certs col·lectius ha d’iniciar-se en l’edat primerenca per tal de formar persones tolerants, respectuoses i sensibles amb el seu entorn».

A la ciutat d’Alzira, Ciutat Amiga de la Infància, cada 20 de noviembre, es celebra el Consell de Xiquets i Xiquetes per commemorar la Convenció sobre els Drets del xiquet. Llopis ha subratllat que «aquests xicotets detalls són importants per a dignificar la figura dels més menuts, però no hem d’oblidar que queda molt per fer i no podem parar».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here