Cinc joves d’Alzira participen en un curs formatiu en la Universitat d’Ankara

0
442

5 joves d’Alzira participen, a través d’IDEA, en el curs de formació sobre projectes juvenils organitzat per la universitat d’Ankara en el marc del programa Erasmus+.

 

El curs està desenvolupant entre el 12 i el 20 de novembre a Ankara i hi participen 31 joves de 9 països europeus. L’objectiu és millorar la formació dels joves a través de l’educació no formal sobre com prevenir i gestionar conflictes en projectes juvenils. El Servei de Voluntariat Europeu és una experiència d’aprenentatge en l’àmbit de l’educació no formal, en la que les pIDEA estudiants Ankaraersones joves voluntàries milloren o adquireixen competències per al seu desenrotllament personal, educatiu i professional, així com per a la seua integració social.

Els voluntaris desenvolupen l’activitat de voluntariat en un país diferent del seu país de residència. Esta activitat, no remunerada i sense ànim de lucre, es realitza a temps complet durant un període determinat en benefici de la comunitat.

Si bé l’activitat no és remunerada, l’objectiu del projecte és que al voluntari no li costa diners la seua participació, per la qual cosa el projecte cobrix el cost del transport, l’allotjament i la manutenció.

Segons ha assenyalat el regidor de Projectes Europeus, Ivan Martínez: “des de l’Ajuntament d’Alzira continuem treballant per a aconseguir més recursos i també finançament europeu per poder desenvolupar projectes que incrementen la qualificació professional de la ciutadania i també per a el intercanvi d’experiències amb altres països; des que el nou equip de govern posà en marxa l’Oficina de Projectes Europeus hem incrementat el número de beneficiaris/àries i de recursos que s’han posat a disposició de les alzirenyes i alzirenys”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here